Universel Sundhedspleje Og Død Paneler

Universel Sundhedspleje Og Død Paneler

Prolaps af den nederste forreste ( foran ) vaginal muren, der involverer urinrøret.


Amgen har tilknytning til alle tre stiftere af Præcision sundhedsøkonomi. At arbejde for andre firmaer, Philipson har to gange vidnet som ekspertvidne for Amgen, at forsvare virksomhedens rettigheder til lægemidlet patenter, i henhold til sit cv. De to andre stiftere, Goldman og Lakdawalla, er opdragsgivere på Leonard D. Schaeffer Center for Sundhed, Politik og Økonomi på USC, der har modtaget $500.000 i slutningen af 2016 fra Amgen for en 'innovation initiativ," i henhold til offentliggørelse. Goldman sagde, at de midler, der var ubegrænset og kan bruges på center ' s skøn.
Robert Bradway, den administrerende DIREKTØR og formand for Amgen, er på den rådgivende bestyrelse for universitetet center , og Leonard Schaeffer, professor ved USC og navnebror i midten, sat på Amgen ' s bestyrelse i næsten et årti.

Disse sygdom tal viser, at nogle forhold, havde en alarmerende høj dødelighed. Dødeligheden for tyfus var over 35 pct. af tilfældene. Plettyfus var mindre udbredt, men havde en dødelighed på 34 pct. Typho-malaria, en fælles diagnose, som viste, at den manglende forståelse om vilkårene for tyfus og malaria (som er særskilte betingelser) og ikke-specificitet af diagnose, havde en dødelighed på 8 pct. Andre forhold som akut diarré forårsaget et stort antal tilfælde, at smide en fantastisk dræn af ressourcer og tage så mange mænd fra slagmarken, uden at have en høj dødelighed. Tilføj til, at det enorme antal af mænd, der var nødt til at blive behandlet for kønssygdomme infektioner, og de mænd, der ville have været meget syg af skørbug, forårsaget af mangel på C-vitamin, og du kan se, hvordan sygdommen var lige så meget en farlig fjende, som den fjende på den modsatte side.

En bakteriel infektion, er ofte den underliggende årsag til en anal fistel, en unormal, tunnel-lignende åbning, der fører fra anus til huden omkring anus eller et indre organ. En bakteriel infektion i anus eller endetarmen kan forårsage en byld eller en lomme af pus, til at danne. Hvis bylden brud, underliggende såret kan danne en fistel. En anal fistler kan medføre smerter og irritation omkring endetarmen og anus, og det kan udløse en feber, som din krop bekæmper en infektion. Mennesker med Crohn ' s sygdom er en kronisk inflammatorisk tarmsygdom lidelse, der kan skade væv af fordøjelseskanalen, er tilbøjelige til at udvikle anal fistler. Kolorektal kræft, diverticulitis, en anal eller rektal skade, eller strålebehandling kan også medføre, at en anal fistler.

De ord, chickungunya" og dengue" begyndte at summe omkring mig i sidste måned, da jeg blev syg, mens de rejser til Bangladesh.

Jeg havde hørt om dengue feber, fordi min mor havde engang havde det. Men hvad var chikungunya? Jeg lærte hurtigt, at både dengue og chikungunya-virus, der bæres af de samme moskito—myg, der også sender den Zika virus. Tilsyneladende, har disse myg-bårne vira, der er almindelige nok i Dhaka, at næsten alle, jeg kendte, havde en slægtning, ven eller kollega, der var blevet smittet. Jeg hørte daglige tales af folk, der var blevet ramt af dengue eller chickungunya, med sidstnævnte bliver mere og mere udbredt. Næsten alle jeg kendte var kommet, selv om de havde været nødt til at blive indlagt. Men jeg har også hørt, at dengue havde taget livet af en lovende tyve-årige søn af en bekendt.

Det menneskelige fordøjelsessystem var skabt til at håndtere en bred vifte af plante-og animalske proteiner gennem processen med fordøjelse og udskillelse. Nogle af vegetabilske og animalske proteiner eller lektiner er svært giftigt for mennesker og kan ikke blive spist uden at forårsage død som dem i Castor bønner og nogle svampe. Andre fødevarer, der skal tilberedes, før de er sikre på at blive spist. Præparater, som kan omfatte skræller, længerevarende iblødsætning og kogning som kidney bønner. Andre fødevarer kan være svært tolereres på grund af en genetisk prædisposition eller underliggende præ-eksisterende fødevareallergi eller intolerance. Andre tolereres i nogen grad eller i kvantitet, men ikke i store mængder eller på en hyppig grundlag. Folk, der er intolerante over for mælk sukker, laktose, på grund af medfødt eller erhvervet mangel på laktase-enzym kan tåle små mængder, men kan have alvorlige oppustethed, gas, mavesmerter og kramper med eksplosiv diarré, når en stor mængde af laktose, som indeholder fødevarer, som bliver spist. Fødevarer kan blive uacceptabelt at nogle mennesker efter deres immunsystemet ændringer eller tarmen er skadet fra en anden årsag.