Årsager, Symptomer Og Behandling.

Årsager, Symptomer Og Behandling.

H. pylori-infektion er også en bakteriel infektion, der opstår i maven og er forårsaget af H. pylori bakterier. Ayurveda er en effektiv behandling for at helbrede den sygdom naturligt. Meget sigende, CON love blev en tidligere runde af besparelsespotentiale," og var føderalt mandat for en stund. Ideen var fornuftige nok, og man kunne forestille sig det som et ekko gennem konferencer som denne. På en fee-for-service system, kan der være et incitament til at købe alt for mange MR-maskiner, og derefter ordinere overflødigt" scanninger, som forsikringsselskaber og regeringen vil blive tvunget til at betale for.


Godt, sagde en tidligere runde af sundheds-politiske eksperter, vi vil lappe, at op ved at have en regulerende bestyrelsen gennemgå de har brug for" for store investeringer eller hospital udvidelse til at undgå unødige" overinvestering.

Selv hvis teorien er sand, det er en interessant historie, hvor et forsøg på regulering patch til et ødelagt system (dårlige incitamenter i fee-for-service godtgørelse), forvandlet til en barriere for konkurrencen og endte med at øge omkostningerne.

World Health Organization bemærker, at smitsomme sygdomme dukker op i et højere tempo, og breder sig hurtigere end nogensinde før. Der er mindst 40 nye smitsomme sygdomme, som har vist sig, at det var ukendt for blot en generation eller to siden. For eksempel, Zika blev første gang identificeret i 1950'erne og var i første omgang begrænset til et smalt bånd af ækvatoriale Afrika og Asien. Aber var dens primære vært. Pludseligt, som det dukkede op i mennesker i Polynesien i . Derefter, det er mistænkt for at have ankommet i Amerika med fly, som udkommer i Brasilien i samme år. Nu det viser pandemi spredt over hele Amerika og Caribien. Det er en fleksibel virus, også. Det kan overføres ved myggestik, fra mor til barn, ved seksuel kontakt, eller blodtransfusioner.

Disse industrier ikke skære i omkostningerne ved at sælge sjuskede produkter. I stedet, de levere en ensartet kvalitet på dimensionerne slå folk ud til virkelig at bekymre sig om, og spare på dem, at folk ikke virkelig bekymrer sig om. Sydvest bliver dig, hvor du ønsker at gå på passende tidspunkter, med en god on-time rekord, og beundringsværdige sikkerhed. Og sæder 27 inches fra hinanden, fodring du peanuts. Iphone fejlprocent er meget lavere end den medicinske fejl sats. Walmart shirts bruge billige materialer, og de sælges i miljøer langt mindre sexet end Michigan Avenue butikker, men det er sjældent at finde en torn, eller mangler knapper. Den frygt, så ofte til udtryk i medicinske sammenhænge, at en ureguleret konkurrencedygtige leverandører bonde off sjuskede merchandise på forbrugerne synes ligefrem falsk. Restauranter skælve for en dårlig yelp anmeldelse. Den corporatization og standardisering, som vi til en vis grad begræder, er en god del af deres evne til at levere en ensartet kvalitet. Hvis hvert fly og pilot var en anden praksis, kvalitet vil variere en hel del mere!

sundhed sundhedsydelser medicin læge

Det virkede ikke. Ikke engang en lille smule. Ja, over hele linjen-industrien, og aktier var skyhøje, som var højlydt klagede taber fra himlen-skrotpræmier parret med ballonflyvning selvrisikoen (don ' t ask, sundhed er kompliceret). Og ja, Obamacare sætte en stor bule i den gratis loader" problem (som de uforsikrede spørgsmål blev beskrevet til Højesteret af Obama-administrationen), men bortset fra, at alt, hvad der ellers var i viser potentielle" eller mere forskning er nødvendig" fase. Det var ikke på grund af manglende forsøger enten. De niveauer af forstyrrende innovation" positivt var svimlende. Stadigt stigende dynger af penge, var ved at blive blandet ubønhørligt fra her til der, og tilbage igen, midt i en voldsom debat om, hvorvidt dette eller hint initiativ", men for nogle mærkelig grund, ikke en dollar, var der nogensinde er taget ud af sundhedsydelser tabel.

Paritet loven forhindrer, at forsikringsselskaber fra at sætte en fast årlig begrænsning på antallet af mental sundhed-sessioner, der er omfattet. Men forsikringsselskaberne kan stadig styre din pleje. Din plan kan man sige, for eksempel, at efter 10 eller 20 aftaler med en psykolog, de vil vurdere din sag at afgøre, om yderligere behandling er medicinsk nødvendigt" i henhold til deres kriterier. Denne form for ledelse er generelt tilladt under paritet loven, hvis virksomheden anvender de samme standarder for fastsættelse af mental sundhed dækning som de bruger til at afgøre, hvad der medicinsk service for at dække. Men hvis virksomheden opsiger eller reducerer sig meget hurtigere, end din psykolog mener, er passende, kunne det indikere en mulig overtrædelse af paritet lov.