Hvordan At Spille Sport Påvirke Dit Helbred?

sundhed sundhedsydelser juice ern?ring

Hjerte sygdom er primært en sygdom hos en stillesiddende livsstil, og kan i vid udstrækning forebygges gennem risikofaktor bevidsthed og ændring. For voksne, primære læger er normalt familie praktikere, der engang blev kaldt "de praktiserende læger," og internists, speciallæge i intern medicin. Børnelæger ofte fungerer som den primære sundhedssektor læger for børn. Fødselslæger og gynækologer, der specialiserer sig i graviditet, fødsel og sygdomme i de kvindelige reproduktive system, ofte fungerer som den primære sundhedssektor læger til kvinder. I nogle steder, generelt kirurger kan tilbyde det primære sundhedsvæsen i tillæg til den operation, de udfører. Nogle osteopatisk læger praksis familie medicin. En læge, som osteopati (DO) understreger manipulation af kroppen til at behandle symptomer.

Din Guldfisk kan udvikle sig til en række af guldfisk sygdomme i hele det liv med sandsynligheden for at være meget høj. En række af akvariet vand betingelser, der kan bringe på disse guldfisk sygdomme og somme tider ikke blot en ad gangen, en guldfisk sygdom, der kan ledsage en anden guldfisk sygdom på samme tid eller i et meget tæt tid, rum til hinanden.

Detachement parenting style, krop problemer, og vanrøgt af bodypromotes en tilstand kendt som 'touch afsavn". For millioner af peoplethis er en betingelse for at blot at acceptere. Men, stress og smerte thatresults er mere, end mange mennesker kan bare og drev dem til ekstrem anddesperate adfærd i et ubevidst forsøg på at afhjælpe en touch-mangel.Der er dog ingen erstatning for tryk. Uden nok hud til at skincontact mennesker blevet meget skæv, og mentalt andphysically syge.

Nyre-sygdom er meget almindelig i ældre katte, men det er muligt til enhver alder. En kat, der har nyre-problemer vil normalt drikker en masse af vand (meget mere end normalt!).

Tegn på sent tidspunkt nyreproblemer omfatter vægttab, opkastning, mindre misbrug og nedsat appetit. Igen, holde øje med din kat, og kender hans vaner! Hvis du vil se ændringer i din kats adfærd.

..tage ham til dyrlægen! Katte, der har en nyresygdom, vil ofte blive sat på særlig, lavt protein kost (din dyrlæge bør give dig kostråd). En sidste bemærkning, indtagelse af anti-freeze kan også forårsage nyresvigt! Det er meget vigtigt, at du holder frostvæske ud af, at din kat har for rækkevidde på alle tidspunkter! Anti-freeze har en sød smag, at mange katte faktisk kan lide ( bare en grund mere til at holde din killing INDE !!).

For år, voksende beviser for, har foreslået, at inflammation spiller en stor rolle i udviklingen af hjerte-kar-sygdomme, især åreforkalkning, eller åreforkalkning. NHLBI arbejder på at revidere og opdatere den videnskabelige dokumentation om vurdering og styring af kardiovaskulære risikofaktorer.
Resultaterne vil blive en del af det sæt af retningslinjer for udbydere af sundhedsydelser til at hjælpe voksne patienter reducere deres risiko for hjertesygdom.