Cpp ' er Forårsager Ubehagelig Mandlige Organ Smerte

sundhed, medicin, sundhedspleje

I katte, kronisk viral nasal sygdommen udvikler sig fra en af de to vira, der er involveret i de øvre luftveje, sygdomme. Hvis begrebet "teknologiske innovation" ikke kommer på forkant med dit sind når du tænker på AHA, det kan snart ændre sig, hvis forummet er indikation. Fordi på trods af alle de trykke på, at visse sygdomme kommer, er det en kendsgerning er, at hjertesygdom er stadig den største dræber af Amerikanerne. Den CHTI blev officielt annonceret af AHA ' s Chief Executive Officer Nancy Brun, midt i en skare af top-lederne i medicin, forskning, teknologi og investeringer. Over de tidsrum på to dage, alle mulige interessante emner blev drøftet.

Når forskere begyndte at studere Grækere, der bor på øen Kreta mere end 40 år siden, blev de forbløffet over at finde, at selv om den traditionelle græske kost er meget høj i fedt, folk havde særlige lave satser for hjerte-karsygdomme.

Olivenolie spiller en afgørende rolle i deres kost, og vi vil gøre godt, hvis vi følger deres eksempel. Olivenolie, som er lavet af knuste oliven, der ikke kun ser ud til at nedsætte risikoen for hjertesygdomme, kan det mindske risikoen for forskellige former for kræft samt.

De mest almindelige smitsomme sygdomme, der er kategoriseret som bakterie -, virus -, svampe-og protozo.

Bakterier er små organismer, der er patogene (årsag til smitsomme sygdomme) eller positive (støtte i fordøjelsen). Virale sygdomme stammer fra en virus, en sub-mikroskopiske agent, der kræver et væld celle, således som den menneskelige krop for at overleve. Svampeinfektioner påvirke hud, slimhinder og indre organer. Protozo-infektioner er fra parasitter.

Ortogonale tomografi (PET) - teknologi kan registrere indholdet af de enkelte molekyler i hjernen, så som glukose. Som et stof, der leverer energi til cellerne, og mængden af glucose i hjernen kan angive graden af aktivitet i hjernens celler.

For patienter med tidlig Alzheimers sygdom, som hjernecellerne efterhånden dør, glukose indhold i det tilsvarende område vil falde gradvist, indtil det forsvinder helt.

Som for Peredoc, det udviklet sig og fortsætter med at forfine sin software med hjælp fra 180 hospitaler, der fungerer som sin forskning samarbejdspartnere. Beijing hospital, der vil begynde at fodre sin lunge-scanninger til at Peredoc ' s software næste måned, der behandler omkring 10.000 ambulante patienter hver eneste dag. Med, at mange patienter, som lægerne ikke har tid til at undersøge hver scanning grundigt - algoritmen vil ikke kun sikre, at de ikke går glip af noget, men også lette deres byrder.


Peredoc har allerede installeret software på 20 hospitaler i Kina, men hvis de fleste hospitaler har en lignende situation som i Beijing, så vil det sandsynligvis kan gøre sin vej til mere i fremtiden.